ÜDVÖZLÜNK A PRÉMIUM GYERMEKTERMÉKEK VILÁGÁBAN!

Célunk, hogy kényelmes és stílusos megoldásokat kínáljunk a kisgyermekek számára, és hogy szülőként nyugodtan és magabiztosan választhassunk a legjobb minőségű termékekből. Az általunk kínált szilikon etetőkészletek, játékok, tányérok és itatópoharak minden tekintetben kiváló minőséget és eleganciát képviselnek.

A környezettudatos vásárlás a te döntéseddel kezdődik: Make Everyday an Earth Day!‎

SKANDINÁV DIZÁJN

Küldetésünk

Termékeink a legjobb minőségű anyagokból készülnek, egyedi tervek szerint, hogy valami nagyon különlegeset nyújtsanak neked és babádnak a mindennapokban.

Hiszünk a minőségben, a környezettudatosságban és a családok számára elérhető és egyedi termékek létrehozásában.

A kreativitás és a skandináv ihletésű dizájn az, amit minden termékeink képviselnek. Bíznunk benne, hogy téged is inspirálni tudunk!

szeretünk adni

kit támogatunk?

Úgy döntöttünk, hogy termékeink eladása után szeretnénk az Amazon Conservation Teamnek adományozni, akik Dél-Amerika esőeerdőinek megmentésén dolgoznak. Együttműködnek az őslakosokkal és más helyi közösségekkel a trópusi erdők védelme és a hagyományos kultúra megerősítése érdekében. Termékeink megvásárlásával hozzájárulsz te is ennek a nonprofit szervezetnek a támogatásához és segítesz megmenteni ökoszisztémánkat.

www.amazonteam.org

Partnereink

Csak olyan partnerekkel dolgozunk együtt akik az etikus gyártást képviselik és rendelkeznek CE és CPSIA tanúsítvánnyal. Betartják a munkaügyi előírásokat és feltételeket ill. az éves auditnak megfelelnek. ‎