Mosható pelenka faq

Mosható pelenkázás - hogyan kezdjem el?

Gratulálunk, hogy környezettudatos döntést hoztál és a mosható pelenkázást választottad a babádnak. A megfelelő pelenka és kiegészítők kiválasztása kissé nehéznek tűnhet az elején. Íme egy tájékoztató, hogyan válogasd össze pelenka készletedet, hogy már a kezdetektől fogva használhass mosható pelenkát. ELOLVASOM

Hogyan szeretnéd használni a mosható pelenkát?

ALKALMANKÉNT
8 - 10 pelenkára van szükséged

Ez 2-3 db naponta

CSAK NAPPALRA
12 - 18 db pelenkára van szükséged

Ez 4-6 pelenkát jelent naponta

NAPPALRA ÉS ÉJSZAKÁRA IS

24 - 28 db pelenkára van szükséged

ITT BŐVEBBEN ARRÓL HOGY MENNYI MOSIPELUS SZÜKSÉGESA Baby Elsa pelenka a babáddal nő együtt, így nem kell aggódni a méretcsere miatt.

Kb.
3.5 to 15 kg között használható.

De találsz nálunk újszülött méretű pelenka kollekciót is, mert mi a legkisebbekre is gondoltunk.

HOGYAN ADJAM RÁ A BABÁMRA A ZSEBES PELENKÁT

Mosható pelenka gyakori kérdések: A mosható pelenkák mosása két pelenkacsere között. Mosható pelenka mosása. Mivel kell a mosható pelenkát mosni?

OLVASS TOVÁBB A MOSHATÓ PELENKÁK MOSÁSI RUTINJÁRÓL

A mosható pelenkáink természetesen éjszaka is használhatóak. Az elején talán egy kis gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a baba számára a megfelelő nedvszívást megtaláld. A Baby Elsa zsebes pelenkái a betétrendszernek köszönhetően öt féle nedvszívási lehetőséggel rendelkeznek, amely flexibilást nyújt a baba változó igényeinek megtalálására. Ha boostert keresel, nézd meg a pamutkender betét csomagunkat a webshopban pamut kenderbetétek . Éjszakára jobb, ha a zsebes pelenka beállítást választod, így a mikro-velúr réteg érintkezik a a baba bőrével, amely gondoskodik arról, hogy a popsija szárazon maradjon.

Lehet, hogy a babád kinőtte e betétek nedvszívó képességét. Ez gyakran azt jelenti, hogy az újszülött pelenkáról át kell térned az egyméretes pelenkára.TOVÁBB OLVASOMNem javasoljuk a popsikrém használatát a mosipelusokhoz. Ha mégis szükséges bekenni a baba popsiját, akkor egy nem olajos alapú popsikrémet cink vagy kőolajszármazék nélkül válassz és használj papírbetétet a pelenkabetétek védelmére. A popsikrémek foltot hagyhatnak a pelenkán, ill. a pelenka betéteken, ill. elveszíthetik nedszívásukat.

A pelenka külsőket könnyedén használhatod többször is. Ha a baba csak pisilt, akkor töröld szárazra a pelenkakülsőt és hagyd megszáradni, majd rakj bele tiszta betétet és használd még egyszer 2-3 óráig.

A pelenkakülső újbóli használata gazdaságos, mert kevesebb pelenkakülsőt kell venned a pelenkacsomaghoz. Elég ha csak plusz pelenkabetétet és boostert veszel.

Ha a baba popsija piros kiütéses lesz, akkor nem ajánljuk a pelenka külső többszöri használatát a te babádnak.

NÉZD MEG ÚJSZÜLÖTT PELENKAKÜLSŐINKET

Az ajánljuk, hogy 2-3 óránként cseréld a pelenkát. Éjszaka pedig extra pelenka betétet használj, hogy a baba feneke tovább száraz maradjon. Egyszerűen egészítsd ki a nappalra használd betéteket egy plusz réteggel.

FEDEZD FEL BOOSTERJEINKET

Ingyenes pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás. Szállítási díjak országonként és a megrendelés összegétől függ.