MOSHATÓ PELENKÁZÁS - MENNYI MOSHATÓ PELENKA KELL?

Mosható pelenkázás - mennyi mosható pelenka kell

Gratulálunk, hogy környezettudatos döntést hoztál és a mosható pelenkázást választottad a babádnak. A megfelelő pelenka és kiegészítők kiválasztása kissé nehéznek tűnhet az elején. Íme egy tájékoztató, hogyan válogasd össze pelenka készletedet, hogy már a kezdetektől fogva használhass mosható pelenkát.

Először el kell döntened, hány pelenkára van szükséged. Íme egy útmutató, amely segít eldönteni, hogy hány pelenkával kezdj el mosizni.


Ha pl. csak nappal egy pár óra erejéig szeretnéd kipróbálni a mosható pelenkázást, akkor 8-10 darab pelenkára van szükséged, ami napi 2-3-at jelent.


Ha kizárólag csak nappal szeretnél mosható pelenkát ráadni a babádra, akkor 12-18 darabos pelenka szettre lesz szükséged, ez napi 4-6 pelenkát jelent.


Ha a nappali és éjszakai pelenka használatot választod, tehát kizárólag csak mosipelust akarsz ráadni babádra, akkor 24-28 darab pelenkát kell vásárolnia a pelenka szetthez.

 

Ne felejtsd el, hogy a BABY DUO pelenkákhoz két bambusz betét is tartozik.

 

Számoltunk! Ha minden második nap mosod ki a pelenkákat, akkor is lesz néhány tartalék pelenkád, így soha nem fogy ki a tiszta pelenka, amikor szükséged van rá.

 

Vásárolj további pelenkabetéteket


A különböző nedvszívó betétek és boosterek választéka segít megtalálni a babád számára a legjobb kombinációt. Tökéletes megoldás ha van extra pelenka betéted a pelenka szettedben a hidegebb napokra, amikor a betét száradási ideje hosszabb. A különböző típusú betétek kombinálásáról itt talál további információt. Pelenkabetétek tulajdonságai


Boosterek, nedvszívó pelenka betétek


A boosterek kiegészítő betétként jól használhatók az éjszakai pelenkázásnál vagy sokat pisilő babáknál. Válaszd kender pamut betéteinket éjszakára vagy nappali alváshoz.


Környezetbarát kiegészítők

Egészítsd ki a mosható pelenka készleted környezetbarát kiegészítőinkkel. Gondosan megtervezett kiegészítők, amelyek megkönnyítik az életedet.


Pelenkazsák


A pelenkazsákot mindenkinek ajánljuk, aki mosható pelenkát használ. A Baby Elsa pelenkazsákok ugyanabból a vízálló anyagból készülnek, mint a mosipelus külsők, így egyszerűen és szagmentesen tudod tárolni a használt pelusokat is. Könnyen elfér szinte mindenhol, akár a babakocsiban, bárhová magaddal viheted. Amire a babának szüksége van egy napra, például extra pelenkabetétek, pelenkázó alátét, újrafelhasználható törlőkendők, kulacsok vagy akár kis játékok is beleférnek.


NÉZD MEG PELENKAZSÁKJAINKAT


A vásárlás folytatásához kattints ide!

Újabb posztok →