Vårt uppdrag

Vi utvecklas hela tiden för att bli mer miljövänliga. Under hela vår tillverkningsprocess till och med att hitta förpackningsmaterial, fattar vi varje beslut med miljömedvetenhet i åtanke. Vi skickar alla paket i papperslåda utan utrymmesfyllare.

När du handlar från Baby Elsa blir du en del av vår familj. Tillsammans kan vi göra mer genomtänkta miljömedvetna val och vi lovar att vara här med dig på denna stora och dynamiska resan som kallas föräldraskap.


Estetisk skandinavisk design

MIN VISION

Våra produkter ger material av bästa kvalitet och unik design för att skapa något väldigt speciellt för dig och för ditt barn. Våra tygblöjor är tillverkade av återvunnet plast. Vi tror på kvalitet, miljömedvetande och att skapa unika produkter för familjer att njuta av.

Våra produkter representerar kreativitet och skandinavisk-inspirerad design, och vi hoppas att de kommer att inspirera dig också.

vi är dedikerade till att ge tillbaka

till Amazon Conservation Team

Vi har beslutat att donera genom produktförsäljning till Amazon Conservation Team, som har skyddat och återställt regnskogar i Sydamerika. De arbetar tillsammans med inhemska och andra lokala samhällen för att skydda tropiska skogar och stärka traditionell kultur. Genom att köpa våra produkter bidrar du till att ge tillbaka till denna ideella organisation och hjälper till att rädda vårt ekosystem.

www.amazonteam.org

våra partners

Vi arbetar bara med partners, som är ackrediterade för sina etiska affärsmetoder. Vår nuvarenda tillverkare är CE- och CPSIA-certifierad och genomför en årlig SGS-revision för att upprätthålla arbetsvillkor, föreskrifter och standarder.