Vanliga frågor - moderna tygblöjor

Hur man börjar med tygblöjor?

Grattis till att du har fattat det miljömedvetna beslutet att använda tygblöja till ditt barn. Att välja rätt blöja och tillbehör kan vara lite svårt i början. Här är en guide för dig hur du börjar med tygblöjor. LÄS MER

Om du bestämmer dig för att använda tygblöjor

DELTIDSANVÄNDNING
8 till 10 tygblöjor

Det betyder 2-3 per dag

HELTIDSANVÄNDNING - DAGTID
12 till 18 tygblöjor

För heldagsanvändning av 4-6 per dag

HELTIDS ANVÄNDNING DAG OCH NATT

24 till 28 tygblöjor

HÄR KAN DU LÄSA OM HUR MÅNGA BLÖJA DU BÖR BÖRJA MEDVi har designat våra tygblöjor så att de växer med ditt barn. Du behöver inte oroa dig för storleken.

Våra allt i 2 / pocketblöjor passar din baby från 3.5 till 15 kg.

Våra AIO-blöjor passar ditt barn från 3.5 kg - 13 kg.

Vår nyfödda storlek är lämplig mellan 2.5 kg - 5 kg.

LÄS MER OM HUR DU SÄTTER PÅ TYGLÖJOR

Tvätta blöjor mellan byten & rutin för tygblöjtvätt. Är det svårt att tvätta tygblöjor? Det här är de vanligaste frågorna om att tvätta smutsiga återanvändbara blöjor.

LÄS MER OM ATT TVÄTTA TYGBLÖJOR

Du kan använda våra tygblöjor även på natten. Det kan ta lite övning för att få rätt absorption för ditt barn. Våra Baby Elsa pocketblöjor kommer med fem inställningar för blöjabsorption. Om du tror att du fortfarande behöver ett extra stöd för natten, kolla vår hampa inläggen, också. Det är bättre att använda pocketblöjan för natt, så att micro suede torrskiktet sitter bredvid ditt barns hud för att hålla det torrt över natten.

Kanske har ditt barn vuxit ur sugförmågan. Det händer ofta mellan tygblöjan för nyfödd och en onesize tygblöjan. Det kan vara dags att gå upp till en storlek. LÄS MERVi rekommenderar inte att använda hudutslagskrämer och balsam med våra tygblöjor. Om det behövs bör du välja en icke-oljebaserad utslagskräm utan zink eller petroleum och använda en engångsinlägg för att skydda blöjinläggen. Utslagskrämer kan fläcka tygblöjor eller sätta in och göra dem mindre absorberande.

Våra pul skal kan enkelt återanvändas för flera blöjbyten. Du kan bara torka av dem om barnet kissar. Torka helt enkelt av skalen i 2-3 timmar innan du använder dem igen.

Att återanvända pul skal kan göra tygblöjor mer ekonomiska, du behöver köpa färre tygblöjar till ditt stash. Du kan bara köpa boosters eller extra inlägg istället.

Om du märker blöjutslag, vänligen börja använda pul skal för ditt barn.

KOLLA VÅRA NYFÖDDA PUL SKAL

Vi rekommenderar att du byter tygblöjor var 2-3 timme under dagen. På natten rekommenderar vi att du använder extra absorption för att hålla barnets rumpa torr. Lägg bara till ytterligare inlägg för extra absorption.

KOLLA VÅRA BOOSTERS

Gratis retur

Returer inom 30 dagar får full återbetalning.

Snabb leverans

1-3 dagars leveranstid