PUL SKAL - BLÖJINLÄGG, BOOSTERS OCH ENGÅNGSINNLÄGG


PUL skal- blöjinlägg, boosters och engångsinlägg

Den tvättbara blöjan består av två huvuddelar:

  • PUL SKAL, som är det vattentäta lagret. Dagens moderna tvättbara blöjor är vattentäta, andas och kan tvättas i maskin. De kan vara med kardborre och knappstängning.
  • Blöjinlägget ansvarar för att hålla kvar fukten, det är det absorberande lagret.

 

Vattentätt PUL SKAL

  

Detta är det yttre lagret, som kan göras av olika material. Den är vattentät och har andningsförmåga, vilket är viktigt för ditt barns hud.

  • De flesta blöjor är gjorda av PUL, som är ett flexibelt material som andas. Det är vanligtvis bomull eller en bomullsblandning som är belagd med ett lager av polyuretan för vattentålighet. Praktisk och lätt att tvätta.

KOLLA VÅRA PUL SKAL

KOLLA VÅRA NYFÖDDA SKAL

 

Ett annat material som används som skal, som är 100 % naturligt, är ull. Den blir vattentät tack vare lanolinbehandlingen. Ullen är väl ventilerad. Den har en kylande effekt för bebisar på sommaren och en värmande effekt på vintern.

   

Blöjinlägg, boosters og engångsinlägg

De kan vara gjorda av olika material

  

BAMBU FROTTÉ

På grund av dess sammansättning har den utmärkt absorptionsförmåga. Det är därför vi väljer de extra tjocka absorberande blöjinläggen i bambufrotté för Baby Elsa allt i två blöjsystem.

 

Det är ett utmärkt val för nattetid eller tupplur på dagen, eller om du har en tung blötare. Bambu är extremt mjuk och har en antibakteriell effekt. Den torkar långsamt och är lite känsligare än bomull. Tygblöjinlägget kan torktumlas. Inläggen är gjorda av material som mikrofiber, hampa, bomull och bambu som alla är säkra att torka i torktumlaren. Så du behöver inte oroa dig längre för torktiden.

              

       Bamboo Terry diaper insert        

 

KOLLA VÅRA BABY ELSA BAMBU INLÄGG

  

HAMPA INLÄGG

Hampa är ett utmärkt blöjinlägg eftersom det förhindrar bildning av bakterier och kan hålla mycket fukt. Den absorberar dock fukt långsamt och torkar relativt långsamt, så det är värt att blanda hampa med andra material för att få en utmärkt och bra absorberande blöjinläggskombination. Baby Elsa hampa bomull inlägg är framställs av 30% hampa och 70% bomull.

 Hemp Cotton diaper insert

                            

KOLLA VÅRA HAMPA INNLÄGG FÖR BLÖJOR

 

KLASSISKA VIKBLÖJOR


Detta kan också betraktas som en traditionell typ av blöjinlägg. Den är vanligtvis gjord av 4-8 lager bomull. Stark, hållbar, mest mångsidig absorberande inre del eftersom den alltid kan vikas i storlekar. Även inläggets bredd of längd kan formas till rätt storlek. Det finns et möglighet att vika ett extra lager för pojkar och för vickiga bebisar. Den har bra uppsugningsförmåga, men den har lite längre torktid.

 Prefold

                         

MIKROFIBER INLÄGG 

Mikrofiber är en syntetisk fiber som är väldigt mjuk och håller formen. Mikrofibermaterialet har en särskilt bra absorberanda effekt och leder snabbt bort fukt från blöjans insida. Detta håller barnets rumpa helt torr. Men det kan också släppa ut snabbt fukten under tryck. Därför rekommenderas det inte för vickiga bebisar.

 Microfiber diaper insert

NYFÖDD BLÖJINLÄGG

På grund av sin mindre storlek passar den perfekt till nyfödd pul skal. Du kan fästa den på vårt nyfödd pul skal, så att den förblir stabil. Våra Baby Elsa nyfödd blöjinlägg består av 4 lager. Inuti med finns det 2 lager extremt bra absorberande mikrofiber, och utanför finns ett mjukt bambufrottélager som kommer i kontakt med barnets hud.

 Newborn diaper insert

        

DU HITTAR VÅRA BABY ELSA NYFÖDD BLÖJINLÄGG HÄR

 

FORMSKYDD TYGBLÖJOR

För det första kan det vara lite missvisande eftersom dessa blöjor kan vara mönstrada också, så du behöver fortfarande ha ett vattentätt PUL eller ullbyxa för att täcka det. Den används främst för natt- och dagsömn.

 Fitted diaper

 

ENGÅNGSINLÄGG

Engångsinlägg för tygblöjor är rektanglar av tunt tygliknande mesh som placeras mellan blöjan och barnet för att fånga upp det fasta avfallet och fungera som en barriär för att skydda dina blöjor från blöjbalsam och krämer.

 

GÅ TILLBAKA TILL Å HANDLA

← Äldre post Nyare post →